PROGRAMA

Hem intentat concretar una jornada educativa de caire molt pràctic i dinàmic, amb un format basat en tres experiències–ambients d’aprenentatge vivencial, on es tindrà en compte la creació artística i la ciutat-comunitat com a context d’aprenentatge. Un programa pensat, definit i concretat de la següent manera:

.

·       18.00-18.15. Inauguració oficial de les jornades.

Presentació de les jornades.

.

·       18.15-21.00. Distribució dels grups pels espais/tallers.

Realització de les 3 experiències d’aprenentatge i distribuïm els diferents grups.

.

EXPERIÈNCIA 1. “UNA LLIÇÓ CAMINADA”. Presentada per Jordi Soldevila (historiador), Gemma Casal (antropòloga) i Eva Lega (gestora cultural).

LLOC: Sortida des de la Plaça del Dipòsit

.

EXPERIÈNCIA 2. “L’APRENETATGE DE L’APRENENTATGE”. Presentada per David Martínez del col·lectiu artístic La Nave Va. LLOC: Dipòsit de l’Aigua.

.

EXPERIÈNCIA 3. “CREATIVITAT EN GRUP. DIRIGIDA, PAUTADA O ESPONTÀNIA?”.

Presentada per Jeroni Martínez (artista creador The Color Lab).

LLOC: Antiga Església Sant Martí.

.

·       21.00-21.15h.  Descans i retrobament.

Ens tornarem a trobar tots els grups a la Plaça del Dipòsit.

.

·       21.15-23.59h.  Sopar col·lectiu.

El sopar serà un moment de gaudi però també un espai de debat, reflexió i conclusions de la jornada vivenciada. Un espai de síntesi i d’intercanvi d’experiències i vivències sobre les jornades per a que ens ajudin a debatre i reflexionar sobre la necessitat de canvi educatiu. Serà una manera diferent de presentar les conclusions i el tancament de la jornada, un moment per introduir el projecte Gestions Creatives i explicar el perquè d’unes jornades plantejades d’aquesta manera i intentar explorar la possibilitat de teixir xarxes amb la resta de participants per organitzar unes altres jornades sobre educació i sobretot per explorar la possibilitat de teixir una xarxa de professionals que apostin per noves mirades en l’educació que permetin, potenciïn i facilitin aquest canvi desitjat i com des de les escoles podem fer que aquesta xarxa col·labori en la formació de futurs professionals de l’educació.

LLOC: Col·legi d’Arquitectes de Lleida.